Om Kristin

Sliten, gravid og sykmeldt fra lederjobb i London gikk jeg i 2002 tilfeldigvis på en juleutstilling i Galleri Allé på Ullern. Der hang det noen helt vanvittig fine malerier!

Disse vakre bildene ville jeg ha på veggene - NÅ!

Men til min store fortvilelse var alle maleriene utsolgt, og bestilling? - Nei det var umulig.. hun skulle på jordomseiling i 2 år!  

Desperat som jeg var spurte jeg henne - "hva har du gjort for å male så nydelige malerier??!".

Og vet du hva? Hun svarte meg..

Tipsene hun ga meg -  inspirerte meg til å dra i kunstbutikken og kjøpe det hun anbefalte, - og der startet reisen..

Nøyaktig ett år etter - holdt jeg utstilling i samme lokale, og solgte 14 av 16 malerier.

Nå 15 år senere - har jeg delvis jobbet som kunstner og delvis som headhunter. Solgt hundrevis av malerier og fotomalerier i inn og utland -og  testet og utviklet mine helt unike teknikker - innen akrylmaling og fotomaleri - og nå skulpturer og installasjoner.

Disse har jeg de siste årene valgt å lære bort - og til nå har over 20.000 fått mine minikurs i akrylmaling og mange hundre har gått på mine Onlinekurs - Kreativ Flyt. Jeg drar nybegynnere og øvede gjennom en labyrint fra skepsis til håp, tro, mestring, Kreativ Flyt & Suksess.

Alt er mulig - det kan jeg bevise. I kreativ Flyt. Og det kan mine elever bekrefte.Over 50% av mine har solgt ett eller flere maleri under eller etter kurset. Flere har solgt over 100 maleri siden de startet på mine kurs. 

Det sitter kun i vår mentale hjerne. Magi skapes når tankene stilner og kroppen tar over. Jeg kaller det kreativ flyt.  Er du klar for å gjøre endringer i ditt liv?

 

Kristin Brå Oksavik er utdannet dataingeniør, og har jobbet i Norsk og internasjonal IT bransje og jobbet som headhunter og coach i konsulentselskapet Assessit. De siste 15 årene i kombinasjon med sin kunst. Hun har holdt utstillinger i inn og utland og er innkjøpt av ulike institusjoner. De siste årene har over 20 000 lært hennes unike teknikker og det har forandret livet til mange lærevillige og kreative elever. 

Visjon

Visjonen min er å ha frihet til å skape og inspirere -  fra hvor jeg vil -  når jeg vil -  og inspirere andre til å gjøre det samme.

Kreativitet er en uendelig ferskvare, som finnes i alle og kan utvikles i enormt omfang når man trigger de riktige mekanismene. I alle livets områder. I teknologi, i hverdagslivet , i relasjoner, i kreative skapende prosesser, innovasjon, familieliv - i alt.

Det gjør livet morsommere - rett og slett.

Og gjør kanskje verden til et litt bedre sted å være. Jeg oppfordrer deg til å prøve. Start alltid med deg selv. I dag.

 

4.png
IMG_8400 2.jpg
isabelognicholas.jpg
IMG_5690.jpg
IMG_8394.JPG
IMG_8376.jpg
IMG_8397.jpg
10.png

Filosofi

Creativity is intelligence having fun.  Albert Einstein.

Kreativitet var for meg definert som flink til å tegne, danse ballett, være litt spesiell. Det var definisjonen jeg trodde var "det å være kreativ" da jeg var ung. Jeg var ingen av delene. Jeg kunne absolutt IKKE tegne!

Jeg var god i matte og fysikk og sport.  

Alle har en kreativ iboende kraft. Den kommer til syne på ulike måter.

Det er bare det at vi ofte har for lite selvtillit eller nysgjerrighet til å utforske den. Det har jeg tenkt å gjøre noe med.

Kreativitet kommer i så utrolig ulike varianter. Min kommer kamuflert som løsninger -på ulike rare problemer og tekniske utfordringer. Men også i estetisk vakre kreasjoner - innen kunst, design,  og interiør. 

Og når jeg virkelig får ideer  - og tør å forfølge de. Da er det som jeg blir bært på en sky av kreativ inspirasjon. Det kaller jeg kreativ flyt. Og den vil jeg dele med deg!

 "Rough water"

"No excuse"

 

"Light Up Your Mind"

 

 

"Transformation"

"Insigth"

"Mind"

 

Klikk her for å melde deg på gratis minikurs! Klikk her for å få gratis inspirasjon om Effekter i Maleriet