Sliten, gravid og sykmeldt fra lederjobb i London gikk jeg i 2002 tilfeldigvis på en juleutstilling i Galleri Allé på Ullern. Der hang det noen helt vanvittig fine malerier!

Disse vakre bildene ville jeg ha på veggene - NÅ!

Men til min store fortvilelse var alle maleriene utsolgt, og bestilling? - Nei det var umulig.. hun skulle på jordomseiling i 2 år!  

Desperat som jeg var spurte jeg henne - "hva har du gjort for å male så nydelige malerier??!".

Og vet du hva? Hun svarte meg..

Tipsene hun ga meg -  inspirerte meg til å dra i kunstbutikken og kjøpe det hun anbefalte, - og der startet reisen..

Nøyaktig ett år etter - holdt jeg utstilling i samme lokale, og solgte 14 av 16 malerier.

Nå xx år senere - har jeg solgt hundrevis av malerier og fotomalerier i inn og utland -og  testet og utviklet mine helt unike teknikker - innen akrylmaling og fotomaleri. Og utforsket skulpturer og installasjoner.

Teknikkene har jeg de siste årene valgt å lære bort - og til nå har over 30.000 fått mine minikurs i akrylmaling og mixed media og Onlinekurs i Mixed Media, akryl og skulptur.

Jeg drar nybegynnere og øvede gjennom en labyrint fra skepsis til håp, tro, mestring, Kreativ Flyt & Suksess.

Alt er mulig - det kan jeg bevise. I kreativ Flyt. Så lenge du ikke gir opp. Det er mine kjære elever et eksempel på. Over 32% av mine elever har solgt ett eller flere maleri etter å ha gått mine kurs. Flere har solgt hundrevis av maleri, startet egne nettkurs, fysiske kurs -  og kan nå leve helt eller delvis av kunsten.

Det sitter kun i vår mentale hjerne. Magi skapes når tankene stilner og en annen del av deg tar over.

Jeg kaller det kreativ flyt.  Er du klar for å gjøre endringer i ditt liv?


Kristin Brå Oksavik er utdannet dataingeniør, og har jobbet i Norsk og internasjonal IT bransje og jobbet som headhunter, leder og coach i ulike konsulentselskaper. De siste 15 årene i kombinasjon med sin kunst. Hun har holdt utstillinger i inn og utland og er innkjøpt av ulike institusjoner. De siste årene har over 30 000 lært hennes unike teknikker og det har forandret livet til mange lærevillige og kreative elever. 

Visjon

Visjonen min er å ha frihet til å skape og inspirere -  fra hvor jeg vil -  når jeg vil -  og inspirere andre til å gjøre det samme.

Kreativitet er en uendelig ferskvare, som finnes i alle og kan utvikles i enormt omfang når man trigger de riktige mekanismene. I alle livets områder. I teknologi, i hverdagslivet , i relasjoner, i kreative skapende prosesser, innovasjon, familieliv - i alt.

Det gjør livet morsommere - rett og slett.

Og gjør kanskje verden til et litt bedre sted å være. Jeg oppfordrer deg til å prøve. Start alltid med deg selv. I dag.

 

4
Remake-7 2

Filosofi

Creativity is intelligence having fun.  Albert Einstein.

Kreativitet var for meg definert som " flink til å tegne, danse ballett - og være litt spesiell".

Jeg var ingen av delene. Jeg kunne absolutt IKKE tegne!Jeg var god i matematikk og sport.  

Alle har en unik kreativ iboende kraft. Den kommer bare til syne på ulike måter. Min kom kamuflert som løsninger på ulike rare problemer og tekniske utfordringer. Men får nå utfolde seg i estetiske  kreasjoner - innen kunst og foto.

Men når du får ideer - er det viktig å ha mot og selvtillit  til å forfølge de! Da blir du bært på en sky av kreativ inspirasjon. Jeg kaller det kreativ flyt.

Redskapene for å få dette til finner du i mine onlinekurs. Små gratiskurs,  større dybdekurs og medlemslportal.

Bli med på Gratis Oppstartskurs i Akrylmaling Bli med på Gratis Oppstartskurs i Mixed Media teknikker