Lær deg unike teknikker - helt gratis!

Få  mine beste teknikker i akrylmaling - som gjør maleriet magisk


kristiniMaleri8

I dette gratiskurset vil jeg dele mine 10 beste tips og de to mest brukte teknikker

Leksjon 1. Utstyret du trenger

* Leksjon 2: Første teknikk - spill og kontrast

* Leksjon 3: Andre teknikk - med 3 farger

* Videodemostrasjon mal med meg fra a-å!

 • Creative Business Academy

  “Takk Kristin, dette er det mest lærerike minikurs jeg noen gang har tatt! Kristin skrev at det er fare for å bli hekta! Det tok ikke mange timer ( var nok bare minutter ) før jeg var langt inne i min egen maleverden! Dette må jeg ha mer av 🎨❤️ ! Mitt 1. lille abstrakte kunstverk er kommet på veggen!”

 • Creative Business Academy

  “Tusen takk for alt du deler av teknikker og inspirasjon!!! Som du sier : male uten prestasjonsangst.. jeg kunne være kreativ igjen!- etter lang tid hvor jeg ikke klarte å komme i gang. klem”

 • Creative Business Academy

  “Inspiration enkelt och roligt (skoj på svenska)
  Här ska målas😂”

 • Creative Business Academy

  “Utrolig spennende metoder! Bare elsker slik kreativitet som du deler med deg! Takk skjønne du !!!!!”

 • Creative Business Academy

  “Kristin er en super fantastisk og energisk person - hun spreder livsglæde og så er hun en utrolig dygtig kunstner - er vild med hendes teknikker - farver og smukke skønne billeder 👍👍👍❤️❤️❤️”

  CEO, John Doe Corp

Blir du med? Hva har du å tape? Disse teknikkene bruker 1000-vis av medlemmer hver dag - på ulike måter. Det gir spill i maleriet - og overrasker deg hver gang. 

Etter gratiskurset vil du kunne male ditt eget maleri - og hvis du vil så kan du bli med inn i mitt malestudio på nett - der vi samles og inspirerer hverandre. Du får link på mail. Håper vi ses!

Kristin B. Oksavik er  utdannet dataingeniør og kunstner, coach og grunder av Creative Business Academy Hun har inspirert over 30 000 til å starte å male sine egne kunstverk og har mange ulike onlinekurs og medlemsportalen www.malestudio.no .

Kristinogbilde

Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester. Tredjeparter (Facebook Pixel) vil kunne hente ut IP-adresse og data basert på dine surfemønstre. Vi er pliktig å påse at disse tredjepartene behandler data i tråd med norsk regelverk.