Kvalitet spiser kvantitet til frokost!

 - "Facebook challenge! Nye algoritmer - som ingen vet om på Instagram! Du MÅ være til stede hver dag - DU MÅ poste flere ganger om dagen - bli med på Instachallenge!  Hvis ikke er du død på Instagram"

Det strittet imot. Knøt seg i magen min!

Du har kanskje hørt eller sett oppfordringene og skremselspropagandaen fra diverse coacher på sosiale medier? Støyen som de tror må lages for å bli lagt merke til. Algoritmer, posting ..

Det strittet i mot - og det gjør det enda. Hvorfor skal man poste ting ofte - kun for å få oppmerksomhet og likes? Er ikke det å undervurdere mottageren?

Er det ikke bedre å vente til du virkelig har noe på hjertet - og heller gjøre en innsats da?

Jeg syns rett og slett det er slitsomt å se på alle "facebook -challengene" - som dukker opp i newsfeeden min - kun fordi "coachen" har sagt at du MÅ vær PÅ. For å ikke miste følgere. 

Men paradoxet er jo at om man går den ene og den andre litt i sømmene - så har de jo hverken stort engasjement eller mange "likes" på sine utallige poster. Jeg tror rett og slett mange er som meg:  lei av tomprat.

Ikke fordi de er håpløse, men kanskje fordi det rett og slett blir for mye middelmådig innhold. Eller for lite superbra innhold.

Så min tanke er at - Kvalitet spiser Kvantitet til frokost. Det er bedre å poste noe når man virkelig står inne for, og mener noe om, er stolt av - eller mener er viktig for andre å høre om.

Er du enig?

Jeg har postet nesten annenhver dag i det siste, men det er fordi jeg er i en skikkelig flow av kreativitet - og har masse på hjertet! Og jeg får masse engasjement! Selv om jeg har vært borte fra Instagram i 6 mnd. Og at det er ett år siden min siste blogg(!!)

Håper jeg holder kvaliteten oppe, så kommer det sikkert mer.

 

Fin sommerdag og god klem fra meg!😊

PS!Følg meg gjerne på Instagram: @kristinoksavik.artist

 Skjermbilde 2019-06-27 kl. 11.49.22.png

PS! Vil du lære mer om farger og kreativitet? Se reprise av webinaret "hvordan få maleriet til å bli magisk"

23 kommentarer

Annelie
 

Så bra skrivet, helt sant.. jag är enig med dig Kristin! Bättre att lägga upp något när man har grund till det och inte bara för att ”synas”👍 All denna reklam överallt tar död på intresset att vara aktiv på sociala medier..  Bättre med kvalitet än kvantitet!!👍

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Susanne Overgaard Fredriksson
 

God morgen Kristin

Jeg er helt enig med dig, Kristin,  i alt du du skriver her, at hele tiden vare på sosiale medier og poste hele tiden, uten at ha nået at sige, bare for at få upmærksamhet, er noen interessert  i om jeg har støvsuget idag? 

Ha en bra dag, klems

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Randi Brunvold
 

hei kristin

Godt skrevet Kristin.Gleder meg til å følge deg videre ønsker deg en super kreativ sommer klem Randi

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Berit M Eikli
 

Her skriver du det jeg har tenkt på lenge Kristin. Er så enig👍

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Anne Graff
 

Godt skrevet - det er bedre med et godt innlegg enn bare å poste noe som er 'halvveis' bra. Følger deg med forventning.. 😊 😁 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
ann-sofie ericson
 

jag följer dig med spänning- stort lycka till ” overt there”👏🌷

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Ranveig
 

Helt enig Kristin - veldig bra skrevet 💗

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Rigmor Fikse
 

Veldig enig i det du skriver. God sommer.

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Carina Persson
 

Helt enig, känns inte så spännande att följa och man tappar lusten av dom som bara vill synas och inte vill ta till sig din konst inlärning.Jag själv vill bara upptäcka mer av din kraft källa och inspiration.Och se andra som prövar dina tekniker.

Det  som har hjälpt mig är din konstinspiration att" våga". Skall nu ha min andra stora konstutställning i augusti.

Man måste nog ha ett speciell "passion" för din konst inspiration som jag har fått och vilja utvecklas med den.

Tack för det du delar med dig och lycka till i USA.

Jag gläds med dig.

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Lilleba Kapelrud.
 

Enig, jeg bruker ikke instagram. Du lager spennende bilder! Lykke til med utstillingen i New York! God sommer!

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Hjørdis Sveum
 

Så bra skrevet Kristin.Ønsker deg en flott kreativ sommer og lykke til med spennende utstilling i New York!❤️

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Liv Randi Garberg Mevold
 

Helt enig! Lykke til i NY og ha en strålende sommer🌻

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Tone Lien
 

Endelig kom de ordene jeg trengte.  Jeg har ei side til på Facebook som jeg er lite aktiv på.  Ganske enkelt fordi jeg blir så metta av å bli bombadert av andres tilbud i sine tjenester. ( opp til tre ganger PR dag😅).  Det du skriver gir meg inspirasjon til å tenke på min vei i dette mylderet  Med nye øyne.  Tusen takk 🙏   Ønsker deg masse lykke til i NY.  Så gøy å se nye muligheter åpner seg for deg.   Du er dyktig 💫💫

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Liv Tangerud
 

Så bra skrevet Kristin😍 Jeg er så enig med deg i det du skriver om👍 Spennende med utstilling, det er så velfortjent!!😍

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Ellen-Marie Kirkerud
 

Flott skrevet Masse lykke til i NY!!!! 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Wenche Andersen
 

Helt enig med deg. Føler det på samme måte. Ønsker deg masse lykke til i NY og riktig god sommer 🐞😊

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Ax Holm Jacobsen
 

Helt enig . At poste diverse bare for at vise at man gør vanlige ting som alle andre. Kedeligt!!  Men spændende, berigende  oplevelser/aktiviteter, som man kan blive inspireret af, det er interessant.  Du laver så fine ting , og velfortjent at du nu skal udstille i NY  - Glæder mig til at læse mere om det . God sommer til alle. 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Venke Foslien
 

Herlig skrevet!! og GRATULERER MED FANTASTISK MULIGHET "over dammen" Du får det til- og fortjener det så veldig:-) Gleder meg til å følge deg i veiene du går!!Lykke tl og god sommer :-) klem fra Venke

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Ingvil Smisetfosd
 

Ja jeg er også helt enig i det du skriver. Så spennende med utstilling i New York da👏😀 Eg må bare få si at eg blir virkelig inspirert av deg, selv om eg har slitt med plager i høyre arm og skulder så eg ikkje har fått malt så mye i det siste, så følger eg med på det du og andre gjør. Ønsker deg Lykke til med utstillingen i New York og Ha en riktig fin sommer🌞🌸🐞🌿

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Kristin Hildrestrand
 

Er so enig i det du skriv

Eg ønsker deg lykke til med utstilling i New York og god sommer 😎 ☀️. Gleder meg til å følge deg videre😀 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Omaira Anaya Molina
 

Det är säcker att du lyckas med din utställning i New York. Ha en bra resa.

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Lene Lindqvist
 

Jag håller med till 100%

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
elisabeth lindbäck
 

Gleder meg til å følge deg videre

Les mer...
Les mindre
  Avbryt

Legg igjen en kommentar