Kvalitet spiser kvantitet til frokost!

 - "Facebook challenge! Nye algoritmer - som ingen vet om på Instagram! Du MÅ være til stede hver dag - DU MÅ poste flere ganger om dagen - bli med på Instachallenge!  Hvis ikke er du død på Instagram"

Det strittet imot. Knøt seg i magen min!

Du har kanskje hørt eller sett oppfordringene og skremselspropagandaen fra diverse coacher på sosiale medier? Støyen som de tror må lages for å bli lagt merke til. Algoritmer, posting ..

Det strittet i mot - og det gjør det enda. Hvorfor skal man poste ting ofte - kun for å få oppmerksomhet og likes? Er ikke det å undervurdere mottageren?

Er det ikke bedre å vente til du virkelig har noe på hjertet - og heller gjøre en innsats da?

Jeg syns rett og slett det er slitsomt å se på alle "facebook -challengene" - som dukker opp i newsfeeden min - kun fordi "coachen" har sagt at du MÅ vær PÅ. For å ikke miste følgere. 

Men paradoxet er jo at om man går den ene og den andre litt i sømmene - så har de jo hverken stort engasjement eller mange "likes" på sine utallige poster. Jeg tror rett og slett mange er som meg:  lei av tomprat.

Ikke fordi de er håpløse, men kanskje fordi det rett og slett blir for mye middelmådig innhold. Eller for lite superbra innhold.

Så min tanke er at - Kvalitet spiser Kvantitet til frokost. Det er bedre å poste noe når man virkelig står inne for, og mener noe om, er stolt av - eller mener er viktig for andre å høre om.

Er du enig?

Jeg har postet nesten annenhver dag i det siste, men det er fordi jeg er i en skikkelig flow av kreativitet - og har masse på hjertet! Og jeg får masse engasjement! Selv om jeg har vært borte fra Instagram i 6 mnd. Og at det er ett år siden min siste blogg(!!)

Håper jeg holder kvaliteten oppe, så kommer det sikkert mer.

 

Fin sommerdag og god klem fra meg!😊

PS!Følg meg gjerne på Instagram: @kristinoksavik.artist

 Skjermbilde 2019-06-27 kl. 11.49.22.png

PS! Vil du lære mer om farger og kreativitet? Se reprise av webinaret "hvordan få maleriet til å bli magisk"