Om Kristin

Sliten, gravid og sykmeldt gikk jeg i 2002 tilfeldigvis på en utstilling i Galleri Alle på Ullern. Det var juleutstilling i mitt nabolag. Der hang det noen helt vanvittig fine malerier. Jeg hadde kjøpt hus sammen med min mann, og hadde ingen kunst på veggene.

Disse vakre bildene ville jeg ha på veggene - NÅ!

Men til min store fortvilelse var alle maleriene utsolgt, og bestilling? - nei det var umulig.. hun skulle på jordomseiling i 2 år.  

Desperat som jeg var spurte jeg henne - "hva har du gjort for å male så nydelige malerier??!". Og hun svarte! Jeg husker ikke nøyaktig hva hun sa, men det ga meg selvtillit til å dra til kunstbutikken hun anbefalte, kjøpte det hun sa, og der startet reisen. Nøyaktig ett år etterpå - holdt jeg utstilling i samme lokale, og solgte 14 av 16 malerier.

Nå 15 år senere - har jeg delvis jobbet som kunstner og delvis som headhunter. Solgt hundrevis av malerier og fotomalerier i inn og utland -og  testet og utviklet mine helt unike teknikker - innen akrylmaling og fotomaleri. Disse har jeg de siste årene valgt å lære bort - og til nå har 13.000 gått på  mine minikurs i akrylmaling og mange hunder har gått på mine Onlinekurs og Videregående onlinekurs: KREATIV FLYT. Jeg drar nybegynnere og øvede gjennom en labyrint fra skepsis til håp, tro, mestring, Flyt & Suksess.

Alt er mulig - det kan jeg bevise. Og det kan mine elever bevise. Det sitter kun i vår mentale hjerne. 

 

Kristin Brå Oksavik er utdannet dataingeniør, og har jobbet i Norsk og internasjonal IT bransje og jobbet som headhunter og coach i konsulentselskapet Assessit. De siste 15 årene i kombinasjon med sin kunst. Hun har holdt utstillinger i inn og utland og er innkjøpt av ulike institusjoner. De siste årene har over 13 000 lært hennes unike teknikker og det har forandret livet til mange lærevillige og kreative elever. Tidligere malerier finner du  her.

Visjon

Visjonen min er å ha frihet til å skape og inspirere -  fra hvor jeg vil -  når jeg vil -  og inspirere andre til å gjøre det samme.

Kreativitet er en uendelig ferskvare, som finnes i alle og kan utvikles i enormt omfang når man trigger de riktige mekanismene. I alle livets områder. I teknologi, i hverdagslivet , i relasjoner, i kreative skapende prosesser, innovasjon, familieliv - i alt.

Det gjør livet morsommere - rett og slett.

Og gjør kanskje verden til et litt bedre sted å være. Jeg oppfordrer deg til å prøve. Start alltid med deg selv. I dag.

 

4.png
10.png

Filosofi

Creativity is intelligence having fun.  Albert Einstein.

Kreativitet var for meg definert som flink til å tegne, danse ballett, være litt spesiell. Det var definisjonen jeg trodde var "det å være kreativ" da jeg var ung. Jeg var ingen av delene. Jeg kunne absolutt IKKE tegne!

Jeg var god i matte og fysikk og sport.  

Alle har en kreativ iboende kraft. Den kommer til syne på ulike måter.

Det er bare det at vi ofte har for lite selvtillit eller nysgjerrighet til å utforske den. Det har jeg tenkt å gjøre noe med.

Kreativitet kommer i så utrolig ulike varianter. Min kommer kamuflert som løsninger -på ulike rare problemer og tekniske utfordringer. Men også i estetisk vakre kreasjoner - innen kunst, design,  og interiør. 

Og når jeg virkelig får ideer  - og tør å forfølge de. Da er det som jeg blir bært på en sky av kreativ inspirasjon. Det kaller jeg kreativ flyt. Og den vil jeg dele med deg!