UTSTILLINGER og HISTORIER 

Margareth Alice Høiesen(utdrag fra FB post)

MALEGLEDE !

Det er rart hvordan ting i livet kan forandre retning.
Fra å jobbe som sykepleier og jobbe en hel haug, med nokså høye skuldre i blant, har jeg nå en tilværelse som tidligpensjonist med tid til å utfolde meg kreativt. :-)LYKKE !

Siden jeg for noen år siden startet på et online malekurs i abstrakt maling i regi av Kristin Brå Oksavik har jeg underveis videre opplevd en fantastisk MALEGLEDE 😀 Så hun fikk meg igang !

.....
....

♦️OG...nå skal jeg ha UTSTILLING på Sola kulturhus 22.-24.november. Det blir stor stas! Hadde utstilling samme sted i fjor og det er et flott lokale God plass til alle bildene og alle som vil komme.
Du er VELKOMMEN

IMG_3375.jpg

PS Denne utstillingen bør du få med deg om du er i Stavanger-området i november!

Skjermbilde 2019-11-22 kl. 09.29.11.png

Kjære alle malervenner. Jeg er så takknemlig for at vi kan møtes her på disse sidene og gi hverandre tips og heiarop. Kristin, så takknemlig for at jeg har fått bli kjent med deg, og alt det spennende du kommer med. Jeg drister meg nok en gang til en separatutstilling, og er blitt møtt med veldig hyggelig "velkommen til oss" i Lier kommune (her jeg bor). Kan jo være tips til andre som også vil leie lokalet. Til og med fra en av kunstnerne i bygda, sa at det er hyggelig at vi maler på ulike nivåer. Så jeg sier bare, har dere lyst, og kan få det til, så kom gjerne en tur. Jeg har min røde løper som jeg elsker å legge ut - å se folk går med rett rygg når den er rullet ut!! Velkommen! Har bobler, men de er av den "kjørbare" sorten

Ida Kassandra om det å "jeg er ikke en kunstnertype - til utsolgt på 6 mnd". Hun har etterhvert funnet sin helt særegne stil, og selger malerier til hele verden.